Јеремић тешко оптужио Вучића: Александар Вучић понудио Албанцима и југ Србије!

Председник Народне странке Вук Јеремић изјавио данас да је председник Србије Александар Вучић понудио размену територија и да је понудио југ Србије.

Бонус видео

Интервју са Вуком Јеремићем.
Како је рекао на седници Главног одбора странке, међународна заједница то није прихватила, али није понудила ништа друго "осим да се потпише споразум којим би се Косово увело у УН".
Јеремић је одбацио критике да су кључне грешке направљене пре 10 година, већ да су грешке чињене деценијама, а да је највећа направљена 1998. и 1999. године, када је због "тадашње политике садашње власти" уследило бомбардовање и повлачење државе са КиМ.
Додао је да је Београд испунио све из Бриселског споразума, а за узврат није добио ништа, "само обећање за једну доста мршаву ацоцијацију, Заједницу српских општина, а чак ни она није спроведена".
- Након пораза владине бриселске дипломатије, долазимо у ситуацију да се преда једно - столица Косова у УН. И сада је то стављено на сто Србији кроз споразум о свеобухватној нормализацији Беогада и Приштине - рекао је Јеремић.
Он тврди да се у Србији дешава "срастање државе и организованог криминала", а да је прожимање почело на северу Косова и Метохије, "где је укинута држава, коју је заменило организовани криминал".
- Криминалци који су заменили државу на северу Косова, почели су да функционишу и у другим деловима Србије - сматра Јеремић. Шта је следећи корак Шитара и Американаца ако Вучић Косову да место у УН сазнајте ОВДЕ.
Набавите књигу руских геополитичара Дугина и Савина о томе како Америка ратује против читавог света методама мрежног рата Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Извор: Taнјуг
loading...