УЖАСНО! СРБИЈО ПРОБУДИ СЕ ВИШЕ: Објављен снимак како СНС тера раднике на Вучићев митинг и пописује гласаче (ВИДЕО)

Странка слободе и правде саопштила је да је дошла у посед аудио снимка који показује како се, кажу, запослени у Управи царине притискају и пописују за "Вучићеву представу" и присуство митинзима подршке председнику СНС-а.

Александар Вучић (Фото: јутјуб)

„Да се митинзи ‘подршке’ Александру Вучићу одржавају приморавањем запослених у државним органима да на њих иду, као и да пописују своје ближње у листу будућих гласача за Српску напредну странку, доказује и снимак у чији посед је дошла Странка слободе и правде, који показује како се запослени у Управи царине притискају и пописују за Вучићеву прљаву представу“, наводи ССП у саопштењу.

Наиме, како кажу, снимак бележи телефонски разговор између Ђорђа Рудића и једног запосленог, обојица из царинарнице у Новом Саду, где Рудић запосленом преноси упутство директно од директора Управе царина Милоша Томића – да мора да дође на митинг подршке Вучићу 11. априла у Новом Саду. Додатно, да доведе још четворо људи и да сви буду одевени у „цивилну одећу“.

Власник и директор Пинка Жељко Митровић огласио се на Твитеру и изнео став да у Српској напредној странци има рекеташа, а онда поручио председнику Србије Александру Вучићу да је време да "почисти

„Поред уобичајених налога запосленима у Управи царине да морају да присуствују скуповима председника, током последњих дана овај државни орган подвргнут је додатним мерама. Наиме, запослени су добили папир са празном табелом у коју морају да упишу ‘личне гласове’ за СНС, са напоменом: ‘Подносилац листе код себе оставља ископиран примерак и уписане особе изводи на гласање'“, наводи се у саопштењу ССП-а.

Јасно је, како кажу, да је Српска напредна странка у паници пред наступајућим бојкотом, па је све државне ресурсе ставила у службу присилног извођења људи на бирачка места – под уценом, претњом отказом.

„Ово је још један доказ да избора нема и да су такозвани преговори власти и опозиције представа за међународну заједницу која, ако не верује нама, довољно је да послуша и види ове доказе о управо супротном понашању режима од оног који се упиње да прикаже јавности“, кажу у ССП.

Бивши Дачићев шеф кабинета ослобођен за одавање службене тајне криминалцима! Више о томе прочитајте ОВДЕ!

Извор: n1info. com

 

ПАЖЊА:


Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Ослобођеље.