ТАЈНИ ВУЧИЋЕВ ДОГОВОР КОЈИ ЋЕ НАС ПОВУЋИ У АМБИС: Аустријски министар раскринкао "нашег" председника! (ВИДЕО)

Иза кулиса и без јавне дебате или демократског реферндума, склопљен је нови дил којим је испланирана колонизација Србије. Није тајна да је Србија под влашћу Александра Вучића недавно променила законе о азилу како би олакшала долазак миграната у нашу земљу, ипак по први пут један страни заваничник открио је позадину планова који се склапају ван очију јавности.

Мигранти (Фото: јутјуб)

Дојучерашњи министар унутрашњих послова Аустрије Херберт Кицкл изјавио је да је са Србијом постигнут договор о повратку миграната придошлих преко Балканске руте који буду добили негативан одговор за добијање азила.

Кицкл, је у емисији “ImZentrum” на националној аустријској телевизији „први пут јавно“ изјавио да је са Србијом тај договор већ донешен.

– Ово први пут откривам. Као министар склопио сам уговор са Србијом, где особе које добију негативан одговор за азил у Аустрији, али не могу да се врате у своје земље, буду одведени у Србију – изјавио је Кицкл.

Бивши аустријски министар унутрашњих послова Херберт Кицкл (Фото: јутјуб)

Да ли је Влада Србије мимо знања грађана ове земље потписала некакав погубни уговор са Западом по којем ће наша земља постати центар за мигране из Азије и Африке?

У каквој је вези вест из Аустрије и куповина политичке подршке режима од стране Запада и због чега се широм Србије све чешће пријављују инциденти са мигрантима, који упадају у сеоске куће, а када се цео случај пријави полицији, она одбија да реагује по јављању грађана.

Шта је аустријски министар изјавио о уговору са Србијом, погледајте у видео прилогу:

Шта је Шешељ изјавио после избора на окупираној српској територији Косову, прочитајте ОВДЕ!

Извор: srbin. info

ПАЖЊА:


Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Ослобођеље.