POSLANIK NE ODUSTAJE OD VEŠANJA I TERAZIJA: Ako im to smeta, neka kažu šta je kazna za izdaju i propast Srbije koju pripremaju!

“Stojim iza svake reči koju sam izgovorio, a to što su me režimski mediji napali sa svih strana u stvari je donelo neku korist, jer se barem u javnosti pokrenula tema Dablinskog sporazuma i prijema migranata", kaže u najnovijoj "RasPravdi" narodni poslanik Srđan Nogo, koji je proteklih dana bio u središtu pažnje zbog njegove izjave da bi Anu Brnabić i Aleksandra Vučića trebalo obesiti na Terazijama ako su u ime Srbije preuzeli obavezu da ovde nasele preko milion Iračana.

Srđan Nogo (Foto: HelmCast))

Emisija je snimana svega nekoliko sati pošto je Nogo, upravo zbog njegove izjave o vešanju, bio priveden na informativni razgovor u Službu za borbu protiv organizovanog kriminala.

"Slobodno neka me hapse ako misle da sam počinio bilo kakvo krivično delo. Neću se pozivati na poslanički imunitet. Ali, kao pravnik, znam da nisam rekao ništa što se kosi sa zakonom. Zapitajte se samo na šta će Srbija da liči ako ovde nasele milion gnevnih, ratobornih izbeglica iz Iraka, i to sve vojno sposobnih. Ko će biti u stanju da upravlja takvom državom?! To bi bila čista izdaja, a ako im smeta moja izjava, evo neka kažu, šta bi bila odgovarajuća kazna za izdaju."

Nogo je u emisiji postavio i pitanje bezbednosne procene Ane Brnabić, pogotovo u svetlu njenih kontakata sa hrvatskom obaveštajnom službom koja vršlja po Srbiji, procenjujući da je Ana Brnabić i pristala na Dablinski sporazum upravo da bi se pomoglo Hrvatskoj, koja je na velikom udaru kao prva država EU u kojoj migranti sa Bliskog istoka bivaju egistrovani.

Takođe, izneo je i zastrašujući podatak da se u Srbiji godišnje izvrši oko hiljadu samoubistava:

"To je tri puta više od svetskog proseka. Poručio bih očajnim ljudima: nemojte dizati ruku na sebe, mi smo Srbi, hajde da se borimo protiv ovakve vlasti i uoppšte protiv sistema koji omogućava da nam ovakvi vladaju." Nogo je pričao i o tome kako je u Narodnoj skupštini obelodanjivao čak i državne tajne koje su naugodne po vladajući režim, kako bi pokazao da nadležne službe uopšte ne reaguju pa da stoga niko neće pokrenuti nikakav postupak. Govorilo se i Kosovu i Metohiji, pogotovo u svetlu toga što je još jedan narodni poslanik, Slaviša Ristić, zbog pisma Vladimiru Putinu pre samo nekoliko meseci prošao sličan medijski linč koji je protekle nedelje iskusio

Nogo. Emisija "RasPravda", voditelja Miodraga Zarkovića, nastaje u saradnji portala "Pravda" i kanala "Helmkast".

Izvor: Pravda

PAŽNJA:


Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Oslobođelje.