OVAJ ŠTAND MORATE POSETITI NA SAJMU KNJIGA: Pogledajte ponudu SKC "Ćirilica"

Tokom trajanja Sajma knjiga, koji je danas otvoren na Beogradskom sajmu, sve knjige iz ponude portala Pravda možete kupiti na štandu Srpskog kulturnog centra Ćirilica koji se nalazi u hali 4.

Pukovnik Milorad Đošić, predsednik SKC Ćirilica (Foto: Pravda)

Na štandu SKC “Ćirilica” možete kupiti knjige ruskih geopolitičara Mrežni ratovi (Dugin i Savin), Četvrtka politička teorija (Dugin), Od šerifa do teroriste (Savin), Karl Šmit današnjice (Alen De Benoa) kao i knjige Smak Sveta ( Dragoš Kalajić), Tehnika državnog udara (Kurcio Malaparte), Zelena knjiga (Gadafi), Pravo i pravda (Nikita Mihalkov), Dole škole (Ivan Ilič) i Ugo Čavez (Ričard Got).

U ponudi SKC “Ćirilica” su i “Savinski bukvar” iz kog je učio NJegoš, “Pravoslavni bukvar” akademske slikarke Olgice Stefanović, “Zašto je pao Knin” (pukovnik Slobodan Vukosavljević), Srpska božanska imena (Slobodan Filipović) i mnoge druge naslove.

Tu se možete informisati i o svim aktivnostima koje sprovodi SKC “Ćirilica”. Štand Srpskog kulturnog centra "Ćirilica" je u hali 4. Beogradskog sajma u sajamskoj ulici Vladike Nikolaja Velimirovića (štand 4104).

Kupovinom knjiga na ovom štandu pomažete rad SKC “Ćirilica” i portala Pravda.

Izvor: Pravda

PAŽNJA:


Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Oslobođelje.