KOMANDANTE IM ODMAH STRELJALI: Pačiji hod zarobljenih terorista (VIDEO)

Tokom pljačke kurdske imovine u Afrinu došlo je do krvavog sukoba između dve frakcije terorističke tzv. Slobodne sirijske armije. U jučerašnjim borbama je poginulo, ranjeno i zarobljeno na stotine terorista.

Zarobljenici (Foto: Jutjub)

Sukob je izbio između boraca grupe Ahrar al Šarkija i Hamza divizje oko podele plena. U borbama je poginuo komandat Ahrar al Šarkije Abu Sakr al Kidišij. Mešutim, i pored pogibije komandanta Ahrar al Šarkija uspela je da porazi Hamza diviziju i zarobi 200 njihovih boraca. Zarobljeni komandanri Hamza divizije odmah su likvidirani u znak osvete zbog ubistva Abu Sakr al Kidišija. Sukob dve grupe se preneo i na Al Baba gde je u borbama poginulo nekoliko civila u unakrsnoj vatri, a napadnut je niz kontrolnih punktova. Međutim, tokom večeri postignut je sporazum o prekidu neprijateljstava. Evo kako su tretirani zarobljeni pripadnici Hamza divizije. O ustanku Arapa protiv Kurda u Raki čitajte OVDE
Nabavite knjigu ruskih geopolitičara Dugina i Savina o tome kako Amerika ratuje protiv čitavog sveta metodama mrežnog rata Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Izvor: Pravda

PAŽNJA:


Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Oslobođelje.

loading...