BRITANCI OD NAS TRAŽE NEMOGUĆE: Žele da nas posvađaju sa Moskvom

London zahteva da se odredimo o slučaju "Skripalj".Kako "Novosti" nezvanično saznaju, Velika Britanija je diplomatskim kanalima prenela poruku našoj vladi.

Velika Britanija (Foto: Jutjub)

U paketu višednevnih pritisaka na Beograd sa Zapada, od kojih je najbezočniji onaj da formalno ili neformalno priznamo lažnu državu Kosovo, pojavila se još jedna nečuvena preporuka, i to iz Londona. Velika Britanija je diplomatskim kanalima prenela poruku našoj vladi da bi i Srbija morala nedvosmisleno da osudi trovanje Sergeja Skripalja, što praktično znači da za to optuži Rusku Federaciju, nezvamično saznaju ''Novosti''. Ova opasna očekivanja sa Ostrva dolaze u trenutku kada bukti diplomatski rat između Zapada i Moskve zbog intrigantnog trovanja nekadašnjeg ruskog špijuna, dok Beograd istovremeno vodi žestoku bitku da Priština ispoštuje svoj potpis na Briselskom sporazumu i konačno formira Zajednicu srpskih opština. Tako se naša država, posle uzaludnih zahteva EU da se pridružimo sankcijama protiv Kremlja, ponovo uvlači u globalno nadvlačenje konopca između velikih sila, s nedvosmislenim očekivanjima da javno osudimo Moskvu za zločin u Solzberiju, u kojem njena uloga uopšte nije rasvetljena. Kako će se menjati granice na Balkanu, pogledajte OVDE
Nabavite knjigu ruskih geopolitičara Dugina i Savina o tome kako Amerika ratuje protiv čitavog sveta metodama mrežnog rata Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Izvor: Večernje novosti

PAŽNJA:


Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Oslobođelje.

loading...