Da li će posle Vučića orden SPC dobiti Tači i Haradinaj?

SNP “Naši” poziva episkopa bačkog Irineja Bulovića da momentalno prestane sa daljim aktivnostima podržavanja izdajničke politike Aleksandra Vučića.

Briselska ekipa... (Foto: twitter.com/FedericaMog)

Piše: Ivan Ivanović SNP Naši

Episkop bački Irinej Bulović već duži period iz njemu poznatih razloga ( u javnosti se govori da mu je Aleksandar Vučić obećao mesto budućeg Patrijarha) podržava Aleksandra Vučića i daje mu legitimitet u izdaji Kosova i Metohije.

Najnoviji skandal tiče se odluke da Orden Svetog Save Prvog i Orden Svetog Save Drugog reda treba da dobiju Aleksandar Vučić i njegov savetnik Nikola Selaković.

SNP “Naši” postavljaju pitanje Patrijarhu Irineju i  vladiki bačkom Irineju za šta pomenuti dvojac dobija ordenje?

Da li ih to pojedinci iz SPC nagrađuju za najavljenu izdaju Kosova i Metohije, održavanje gej parade, pljačku naroda ili nešto drugo?

Patrijarh Irinej i vladika bački Irinej dali su sebi za pravo da se stave  iznad srpskog naroda i da zarad ličnih interesa daju podršku jednom nenarodnom režimu koji dovodi u pitanje opstanak našeg naroda i države.

SNP “Naši” pozivaju Patrijarha Irineja i vladike bačkog Irineja da prestanu sa daljim kompromitovanjem i podržavanjem osvedočenog izdajnika Aleksandra Vučića i njegove kriminalne kamarile.

U suprotnom,  sami sebe će svrstati u red prijatelja Hašima Tačija, Ramuša Haradinaja i sličnih saradnika Aleksandra Vučića.

Nadamo se da uskoro orden neće dobiti Tači i Haradinaj.

Pročitajte OVDE kako je Srpska lista prošla na izborima na KiM.

Izvor: Oslobodjenje.rs

PAŽNJA:


Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Oslobođelje.