(INTERVJU) Katarina Sotirović: Ne kajem se nimalo što sam zbog porodice napravila pauzu

U trećoj po redu emisiji Intervju na Slavija info, gošća je bila pevačica koja je napravila veliku pauzu u karijeri Katarina Sotirović. Iskreno i bez dlake na jeziku je pričala kako se teško odrekla karijere i muzičke scene, da bi pratila svog supruga poznatog sportistu u njegovom profesionalnom angažmanu i kako ništa nije moglo da joj zameni i da adrenalin kao mikrofon.

Katarina Sotirović (Foto: Jutjub)

Podelila je svoje utiske pričajući o svim zemljama u kojima su živeli i o svim prednostima i manama života u inostranstvu. Živeći u raznim krajevima sveta upoznala je i razlicite kulture, narode i njihove obicaje. Turska i Rumunija su zemlje koje su na nju ostavile veliki i pozitavan utisak, ipak Beograd je njena glavna baza gde se vratila sa svojom porodicom kako bi započela jedno novo životno poglavlje kako u privatnom tako i u profesionalnom smislu.

U toku duže muzičke pauze oprobala se i u modnim vodama kada je otvorila svoj butik sa ženskom garderobom, ali kako ona sama kaže nista nije moglo dovoljno da je ispuni na profesionalnom planu kao muzika. Mikrofon, scena i živi nastupi su ono sto ova pevačica baršunastog glasa najviše preferira i gde se oseća svoj na svome. Nekad članica popularnog Koktel benda, za Intervju je otkrila da je radila neke sitne estetske korekcije na sebi i da se kaje ali kako je i sama rekla, srećna je što je sa tim na vreme prestala.

Katarina je pohvalila i svoje koleginice koje uspešno grade svoju karijeru i pričala o njihovoj popularnosti bez imalo ljubomore i sujete. NJen povratnički singl “Vrelina” odiše seksipilom, a pevacica u njemu izgleda nikad bolje. Otkrila nam je i koji su to recepti za srećan  i uspešan brak i jednu zdravu i harmoničnu porodicu i da li je zaista bitno da iza svakog uspešnog muškarca mora da stoji i uspešna žena. Koliko nam instagram nudi stvarnu sliku o životu i idealima, da li su današnje žene preterale sa estetskim korekcijama, koliko je teško vratiti se ponovo, trajati i opstati na domaćoj muzičkoj sceni, ima li ljubomore na estradi među kolegama, kako se boriti sa njom?  

Sve to možete čuti ako ostanete uz Intervju sa pevačicom Katarinom Sotirović i voditeljkom Draganom Jorgačević do samog kraja koje vam obećavaju dobru zabavu i kvalitetno provedenih sat i po vremena uz vaše male ekrane.

Uhapšeni zloglasni komandanti Islamske države! Ubijali civile po Siriji. Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Oslobodjenje.rs

PAŽNJA:


Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Oslobođelje.