RADIKALI U SKUPŠTINU DOŠLI U NOVIM MAJICAMA: Na njima nije Šešelj već ova poruka (FOTO)

Početak prve sednicu Prvog redovnog zasedanja Narodne skupštine Republike Srbije u 2019. godini obeležili su poslanici Srpske radikalne stranke koji su se u skupštinskoj sali pojavili u plavim majicama sa porukom "Kosovo je zauvek Srbija" i dvoglavim orlom.

Na dnevnom redu sednice su Predlog zakona o Centralnom registru stanovništva, kao i predlozi zakona o izmenama i dopunama Zakona o sredstvima za ishranu bilja i oplemenjivačima zemljišta, Zakona o bezbednosti hrane, Zakona o sredstvima za zaštitu bilja i Zakona o zdravlju bilja, koje je podnela Vlada.

Poslanici će razmatrati i Predlog zakona o ugostiteljstvu, Predlog zakona o turizmu, Predlog zakona o potvrđivanju Ustava Međunarodne organizacije za civilnu zaštitu i Predlog zakona o prestanku važenja Zakona o ratifikaciji Sporazuma izmedu SFRJ i Vlade Malezije o izbegavanju dvostrukog oporezivanja u odnosu na poreze na dohodak, sa Protokolom, koje je podnela Vlada Srbije.

Pred poslanicima je i Predlog odluke o izmenama Odluke o izboru članova i zamenika članova odbora Narodne skupštine Srbije, koji je podnela Poslanicka grupa Srpske napredne stranke.

Šta Sergej Trifunović misli o Kosovou saznajte OVDE.

Izvor: Pravda

PAŽNJA:


Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Oslobođelje.

loading...