ЈЕЗИВЕ ТВРДЊЕ АМЕРИЧКОГ ПУКОВНИКА: Ванземаљци нису дозволили Америци да на Месецу активира нуклеарне бомбе, све су уништили (ВИДЕО)

Пуковник америчке војске у пензији Рос Дериксон тврди да је влада САД покушала да детонира нуклеарно оружје на Месецу али су их ванземаљци спречили да то учине.

Илустрација (Фото: Јутјуб)

Током 50их година прошлог века, Дериксонова задужења укључивала су одржавање инвентара нуклеарног оружја и праћење обезбеђења током проверавања безбедности оружја.
Што се тиче општепознатог, јавности је познато да декласификовани извештај од стране Центра за нуклеарно оружје ваздушне морнарице  из  1959. године приказује колико озбиљно су разматрали тај план по имену пројекат А119. У суштини, они су желели да истраже способности оружја у свемиру, као и да добију даљи увид у свемирско окружење и детонирање нуклеарних објеката у њему.
Што се тиче информација испод, оне вероватно иду дубље у Црни буџет.
Интересантно колико је свет заинтересован за телевизијске серије као што је „Чудније ствари“ која описује Одсек за енергетику и њихово укључивање са ванземаљским створењима и другим чудним чињеницама, а са друге стране вољни да игноришу америчког пуковника високог ранга који је био на врло одговорној позицији у Одсеку за енергетику годинама у време када је сав нуклеарни развој био у жижи. Он заиста зна о томе и интересантно је размишљати о ономе што још можда засигурно зна.
„Такође сам сазнао о инцидентима који су укључивали нуклеарно оружје, а међу њима је било неколико нуклеарних оружја послатих у свемир који су уништили ванземаљци. .. На самом крају 70их и почетком 80их, покушали смо да ставимо нуклеарно оружје на Месец и активирамо га ради научних истраживања и других ствари, што није било прихватљиво у очима ванземаљаца. Они су уништили оружје пре него што је дошло до Месеца.“
Постоји тајни снимак и Јелениног свекра хапсе због њега? Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: webtribune.rs

ПАЖЊА:


Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Ослобођеље.