СВЕ ЈЕ ИСПЛИВАЛО НА ПОВРШИНУ: Ево због чега је Ђоковић „пукао“ у Аустралији!

Свет бизниса сурово се понео према тениском великану Новаку Ђоковићу. Спонзори Србина угледна француска компанија „Лакост“ је (прим. аут. крокодили основани давне 1933. године) према ексклузивним сазнањима натерала нашег тенисера да по сваку цену игра на Аустралијан опену иако се из авиона видело да Ноле није санирао тешку повреду лакта.

Новак Ђоковић (Фото: Синхуа)

Сурова порука

Наиме, међу „крокодилима“ је владало незадовољство због чињенице да су платили Ђоковићу чак 30.000.000 евра на име спонзорства, након чега се наш тенисер одлучио на дугу паузу. Опасно им је засметало што Нолета нема на тениској мапи и то што је откако је постао њихово заштитно лице, одиграо свега три турнира. Како незванично сазнајемо, порука Француза била је јасна и сурова: Новаче, враћај се на терен што пре! С друге стране, Ђоковић, који је познат по невероватној менталној снази, попустио је под притиском и решио да се такмичи у паклу Мелбурна. Резултат је свима познат, пуко је од Чунга, а бол у лакту се вратио, чиме је озбиљно угрозио каријеру.

Лав у кавезу

Челни људи француске компаније у више наврата су истицали како су поносни што је Ноле део њихове породице, али да су га папрено платили.
– Новак је важан амбасадор. Годину дана смо радили на пројекту да га доведемо. Колико смо платили његове услуге? Скуп је, али ми смо потписали играча који је више од тога, добили смо амбасадора чије су вредности сличне нашима. Ван терена он је неко ко се брине о деци, има своју фондацију. Новак је приступачан, није арогантан. На терену је лав у кавезу – својевремено је рекао извршни директор фирме Тјери Губер.
То је, по свему судећи, била јефтина представа за широке народне масе, јасно је да се иза свих тих лепих речи крије сурова реалност. Платили су 30.000.000 за тенисера који не игра, па су решили да му у „четири ока“ саспу све оно што заиста мисле. Неопходан им је онај стари Ноле који ће да жари и пали где год се појави, на чему ће „крокодил“ дебело профитирати. Нажалост, епилог читаве приче био је тотално другачији, Нолета је појео тај исти алави крокодил!

Прате га у стопу!

Колико „Лакост“ прати своју инвестицију у Новака Ђоковића доказује чињеница да врло често имају представника који иде уз Нолета. Тако је било и у Београду када је наш ас сазвао конференцију за медије где је саопштио да иде на дужу паузу, а у првом реду је био представник „Лакоста“.
Како је Дача Икодиновић одговорио селектору рукометне репрезентације Србије Јовици Цветковићу на коментар да су нам Хрвати браћа погледајте ОВДЕ.
Извор: Српски Телеграф

ПАЖЊА:


Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Ослобођеље.