ОВАЈ ШТАНД МОРАТЕ ПОСЕТИТИ НА САЈМУ КЊИГА: Погледајте понуду СКЦ "Ћирилица"

Toком трајања Сајма књига, који је данас отворен на Београдском сајму, све књиге из понуде портала Правда можете купити на штанду Српског културног центра Ћирилица који се налази у хали 4.

Пуковник Милорад Ђошић, председник СКЦ Ћирилица (Фото: Правда)

На штанду СКЦ “Ћирилица” можете купити књиге руских геополитичара Мрежни ратови (Дугин и Савин), Четвртка политичка теорија (Дугин), Од шерифа до терористе (Савин), Карл Шмит данашњице (Aлен Де Беноа) као и књиге Смак Света ( Драгош Калајић), Техника државног удара (Курцио Малапарте), Зелена књига (Гадафи), Право и правда (Никита Михалков), Доле школе (Иван Илич) и Уго Чавез (Ричард Гот).

У понуди СКЦ “Ћирилица” су и “Савински буквар” из ког је учио Његош, “Православни буквар” академске сликарке Олгице Стефановић, “Зашто је пао Книн” (пуковник Слободан Вукосављевић), Српска божанска имена (Слободан Филиповић) и многе друге наслове.

Ту се можете информисати и о свим активностима које спроводи СКЦ “Ћирилица”. Штанд Српског културног центра "Ћирилица" је у хали 4. Београдског сајма у сајамској улици Владике Николаја Велимировића (штанд 4104).

Kуповином књига на овом штанду помажете рад СКЦ “Ћирилица” и портала Правда.

Извор: Правда

ПАЖЊА:


Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Ослобођеље.