НА КОРАК ОД ОПШТЕГ РАТА: Генерал Герасимов поручио Американцима шта ће се десити ако нападну Дамаск

Русија је спремна да одговори ако животи њених војника и службеника буду угрожени, укључујући и могућим ударима на Дамаск, рекао је начелник Генералштаба Валери Герасимов

Герасимов са сарадницима (Фото: Министарство дбране)

- На терену се налази доста руских саветника, радника Центра за помирење и војника у Дамаску и сиријским одбрамбеним објектима - oбјаснио је Герасимов. Он је најавио да ће у случају угрожености живота војника и других Руса на терену Руси узвратити паљбу на пројектиле, летелице и лансере од којих доолази напад. Герасимов је упозорио да терористи спремају лажни хемисијки напад како би за то оптужили САА и дали повод за интервенцију САД. Према Герасимову људи који треба да глуме жртве хемијског напада и тзв. Бели шлемови који треба да сведоче о нападу се већ налазе у Источној Гути. Снимци сусрета две групе војника САА након пресецања Источне Гуте на два дела погледајте ОВДЕ.
Набавите књигу руских геополитичара Дугина и Савина о томе како Америка ратује против читавог света методама мрежног рата Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Извор: Правда

ПАЖЊА:


Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Ослобођеље.

loading...