ТЕОРИСТИМА У ДУМИ ИЗДАТ КРАЈЊИ УЛТИМАТУМ: Прихватите понуду Руса или следи општи удар (МАПА)

Сиријска арапска армија издала је ултиматум терористима терористима Џаиш Ал Ислама у Источној Гути да прихвате понуду Руског центра за помирење.

Илустрација (Фото: Правда)

Терористима је послата порука да прихвате понуђени договор о евакуацији у Идлиб или да се спреме за напад који ће бити изведен свим снагама које су распоређене у Источној Гути. Ултиматум је издат након што су терористи Џаиш Ал Ислама саопштили да не постоји договор са Русима.

Главни разлози што САА до сада већ није напала Думу јесте велики број заробљеника који држе терористи у том граду.  Подсећамо да терористи из Думе траже евакуацију у Дару или источни Каламун. Они одбијају евакуацију у Идлиб јер су у сукобу са тамошњим терористичким групама и страхују да би могли бити убијени или затворени када стигну на север Сирије. Kурди су предали Русима и Сиријцима последњи град који су држали северно од Алепа, а више о томе погледајте ОВДЕ
Набавите књигу руских геополитичара Дугина и Савина о томе како Америка ратује против читавог света методама мрежног рата Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Извор: Правда

ПАЖЊА:


Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Ослобођеље.

loading...