ПАД СОРОШЕВЕ ИМПЕРИЈЕ: За подмазивање медија дао 48 милиона! А сада му заврнули славину!

Победа Трампа на изворима у САД 2016. године означила је крај ере у којој је Џорџ Сорош своје политичке пројекте финансирао новцем пореских обвезника Сједињених Америчких Држава, па је озлоглашени милијардер приморан да из свог џепа плаћа политичку машинерију коју је годинама стварао.

Џорџ Сорош (Фото: јутјуб)

Медијски истраживачки центар (МРЦ) објавио је опсежне информације о томе како бројни медији широм света, допиру до 330 милиона људи месечно. Реч је броју који надмашује укупни број становника САД-а.

Тема истраживања било је 180 медијских организација, међу којима су бројни издавачи књига, новински листови, радијске и телевизијске станице, као и класичне интернет странице. Посебно се истичу Вашингтон Пост, Ен-Би-Си, Пројект Сyндикејт те Паблик Њуз Сервис.

Финансијски спекулант Џорџ Сорош већ је негирао своју улогу у манипулисању и финансирању глобалних медија, али је ипак потрошио преко 48 милиона долара како би потплатио истакнуте новинаре из преко 30 новинских организација.

Сорош је већ познат као један од честих финансијера свих екстремно либералних и нео-марксистичких медија у САД-у, али и широм Еуропе. Упркос чињеници да броје такве организације пропагирају дискриминацију особа европског порекла, хетеросексуалаца и традиционалиста, ове организације несметано делују заштићене бројним државним законима и интересним групама.

Шта је Трамп рекао о евентуалном рату са Турском, сазнајте ОВДЕ!

Извор: tribune. hr

 

ПАЖЊА:


Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Ослобођеље.