ХУМАНИТАРЦИ У СРБИЈИ ПОМАГАЛИ МИГРАНТУ КОЈИ ЈЕ ПОКУШАО ДЕЧАКУ ДА ОДСЕЧЕ ГЛАВУ: Секао га од ува до ува!

Норвешки новинар Кристијан Каш открио је како је невероватну причу о мигранту који је покушао да одсече главу дечаку у Норвешкој, а до те Скандинавске земље доспео је уз помоћ оних који помажу мигрантим у Србији.

Мигранти (Фото: јутјуб)

Ја имам доста наивних пријатеља овде у Србији који из хришћанских побуда желе да помогну мигрантима, и ја то заиста не разумем. Доста миграната је прелазило преко Србије, и моји пријатељи су помагали једном Авганистанцу који се наводно звао Абу Мурад. Он је рекао српској полицији да је рођен 1997. године, а моји пријатељи одавде су му помогли да настави свој пут даље преко Хрватске – каже Каш.

После је дошао на север Норвешке преко Русије, и тамо је аплицирао за политички азил. Прошлог јула он је отишао у једну продавницу, где је норвешком дечаку од 17 година малтене одсекао главу. Секао га је од ува до ува. Рана је била дугачка 17 цм, а дубока 5 цм.

Он је знао да је изузетно лако да вас норвешки суд прогласи лудим, и да на основу тога добијете мању казну. И наравно, наш драги норвешки суд га је сместио у једну одличну менталну установу, где има сјајне услове. Што се тиче миграција ја се сто одсто слажем са Орбаном и Салвинијем, који бране хришћанску Европу.

Постоји прича у Библији о добром Самарићанину, који помаже рањеном човеку ког је нашао у јарку. Али кључ те приче је да га он није одвео у своју земљу, Самарију, већ је отишао са њим у Јудеју и тамо је платио за болницу и смештај.

Није решење да правимо нову муслиманску културу у Европи која ће уништавати традиционалну домаћу културу. То је један од главних разлога зашто сам овде. Ми у западној Европи смо изгубили нашу култуту и идентитет, а ви Срби то још увек имате.

Не знам да ли смо већ прешли Рубикон, и да ли су неке европске земље већ прешле тачку без повратка. Шведска на пример, је потпуно изгубила национални идентитет, у Француској је малтене грађански рат… Западна Европа је у великим проблемима. Боре се људи да се сви пробудимо, постоје и национални лидери, али је можда ипак за мене најсигурније да будем овде у Србији.

Како хрватски политичар провоцира Србе, прочитајте ОВДЕ.

Извор: Медији

ПАЖЊА:


Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Ослобођеље.