Да ли ће после Вучића орден СПЦ добити Тачи и Харадинај?

СНП “Наши” позива епископа бачког Иринеја Буловића да моментално престане са даљим активностима подржавања издајничке политике Александра Вучића.

Бриселска екипа... (Фото: twitter.com/FedericaMog)

Пише: Иван Ивановић СНП Наши

Епископ бачки Иринеј Буловић већ дужи период из њему познатих разлога ( у јавности се говори да му је Александар Вучић обећао место будућег Патријарха) подржава Александра Вучића и даје му легитимитет у издаји Косова и Метохије.

Најновији скандал тиче се одлуке да Орден Светог Саве Првог и Орден Светог Саве Другог реда треба да добију Александар Вучић и његов саветник Никола Селаковић.

СНП “Наши” постављају питање Патријарху Иринеју и  владики бачком Иринеју за шта поменути двојац добија ордење?

Да ли их то појединци из СПЦ награђују за најављену издају Косова и Метохије, одржавање геј параде, пљачку народа или нешто друго?

Патријарх Иринеј и владика бачки Иринеј дали су себи за право да се ставе  изнад српског народа и да зарад личних интереса дају подршку једном ненародном режиму који доводи у питање опстанак нашег народа и државе.

СНП “Наши” позивају Патријарха Иринеја и владике бачког Иринеја да престану са даљим компромитовањем и подржавањем осведоченог издајника Александра Вучића и његове криминалне камариле.

У супротном,  сами себе ће сврстати у ред пријатеља Хашима Тачија, Рамуша Харадинаја и сличних сарадника Александра Вучића.

Надамо се да ускоро орден неће добити Тачи и Харадинај.

Прочитајте ОВДЕ како је Српска листа прошла на изборима на КиМ.

Извор: Oslobodjenje.rs

ПАЖЊА:


Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Ослобођеље.