(ИНТЕРВЈУ) Катарина Сотировић: Не кајем се нимало што сам због породице направила паузу

У трећој по реду емисији Интервју на Славија инфо, гошћа је била певачица која је направила велику паузу у каријери Катарина Сотировић. Искрено и без длаке на језику је причала како се тешко одрекла каријере и музичке сцене, да би пратила свог супруга познатог спортисту у његовом професионалном ангажману и како ништа није могло да јој замени и да адреналин као микрофон.

Kaтарина Сотировић (Фото: Јутјуб)

Поделила је своје утиске причајући о свим земљама у којима су живели и о свим предностима и манама живота у иностранству. Живећи у разним крајевима света упознала је и разлиците културе, народе и њихове обицаје. Турска и Румунија су земље које су на њу оставиле велики и позитаван утисак, ипак Београд је њена главна база где се вратила са својом породицом како би започела једно ново животно поглавље како у приватном тако и у професионалном смислу.

У току дуже музичке паузе опробала се и у модним водама када је отворила свој бутик са женском гардеробом, али како она сама каже ниста није могло довољно да је испуни на професионалном плану као музика. Микрофон, сцена и живи наступи су оно сто ова певачица баршунастог гласа највише преферира и где се осећа свој на своме. Некад чланица популарног Коктел бенда, за Интервју је открила да је радила неке ситне естетске корекције на себи и да се каје али како је и сама рекла, срећна је што је са тим на време престала.

Катарина је похвалила и своје колегинице које успешно граде своју каријеру и причала о њиховој популарности без имало љубоморе и сујете. Њен повратнички сингл “Врелина” одише сексипилом, а певацица у њему изгледа никад боље. Открила нам је и који су то рецепти за срећан  и успешан брак и једну здраву и хармоничну породицу и да ли је заиста битно да иза сваког успешног мушкарца мора да стоји и успешна жена. Колико нам инстаграм нуди стварну слику о животу и идеалима, да ли су данашње жене претерале са естетским корекцијама, колико је тешко вратити се поново, трајати и опстати на домаћој музичкој сцени, има ли љубоморе на естради међу колегама, како се борити са њом?  

Све то можете чути ако останете уз Интервју са певачицом Катарином Сотировић и водитељком Драганом Јоргачевић до самог краја које вам обећавају добру забаву и квалитетно проведених сат и по времена уз ваше мале екране.

Ухапшени злогласни команданти Исламске државе! Убијали цивиле по Сирији. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Oslobodjenje.rs

ПАЖЊА:


Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Ослобођеље.