ЛУПЕТАЊА ИВИЦЕ ДАЧИЋА: Хтео да се хвали Медведеву па почео да лаже!

Ивица Дачић, шеф дипломатије и лидер СПС, слагао је Дмитрија Медведева, премијера владе Русије да је он лично заслужан за организацију Свечане академије поводом обележавања 75. година од ослобођења Београда у Другом светском рату.

Ивица Дачић (Фото: јутјуб)

Извор открива да се Медведев одушевио што су, између осталог, на Свечаној академији изведене и антифаштистичке песме. На свечаности је приказан документарни филм "Пут победе", а део програма су биле и пригодне музичке нумере које је извео руски војни ансабл "Александров", уметнички ансамбл Министарства одбране "Станислав Бинички" и хор Народног позоришта у Београду под диргигентском палицом Ђорђа Станковића.

Дачић, да би му се додворио, рекао је да је лично заслужан за тај део програма, односно да је он сам тражио да на репертоару буду и партизанске песме што је лаж.

“Дачић је на вечери, уприличеној после Свечане академије у центру "Сава", а коју је приредио председник Србије Александар Вучић, разговарао са Медведевим и када је видео да су на њега најјачи утисак оставиле партизанске песме, рекао је да је лично заслужан што су те антифашистичке песме извођене у оквиру програма”, каже извор и додаје:

“Дословце му је рекао: "Ја сам заслужан за то". Дачић је слагао председника владе Русије, преузео је заслуге за нешто с чим није имао везе. Замислите, шеф дипломатије да одређује или сугерише које песме ће се изводити на Свечаној академији.

Прочитајте ОВДЕ шокантну исповест Драгољуба Ојданића.

 

Извор: Курир

ПАЖЊА:


Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Ослобођеље.