РАТ ПРОТИВ СРБИЈЕ И ДАЉЕ ТРАЈЕ: Циљ је сламање сваке воље за отпором и тотални губитак суверенитета (ВИДЕО)

Гост нове епизоде емисије "Тема" која се реализује у сарадњи портала Правда и продукције HelmCast био је Слободан Стојичевић, аутор књиге "Мрежни рат против Срба" која говори о специјалном рату САД против нашег народа како би нам сломили вољу за даљим отпором.

Стојичевић је објаснио да је циљ мрежног рата идентичан циљевима оружаног рата, а то је губитак сваког суверенитета непријатеља, а као непријатеља САД видео цео српски народ. Он је објаснио да након окупације РСК, делова Босне и Херцеговине, Косова и Метохије и отцепљења ЦГ, воља за отпором српског народа америчкој агресији и даље постоји и да сада желе да је сломе другим методима када оружје није завршило започети посао.

Он посебно анализира мрежни напад на српску економију, медије и информативни простор као и напад на Српску православну цркву као последњу линију одбране нашег народа.

Он детаљно објашњава како су западни центри моћи економски учиниле Србију зависном и како преко економије могу да утичу да ни једна власт не сме да направи заокрет на међународном плану. Такође он објашњава како медији у Србији учествују у мрежном рату против сопственог народа, који медији су у власништву страних центара моћи и какве последице изазивају.

Говорећи о нападу на СПЦ, Стојичевић указује на чињеницу да је новац са запада стизао у руке појединих владика које су екстремне, али које заступају потпуно супротна становиштва.

Он је објаснио да почетак одбране од мрежног напада јесте схватање да напад постоји, препознавање мрежних операција и циљева, а ова књига управо читаоцима показује како да препознају дејство непријатеља.

Књигу можете купити у књижарама "Делфи", или наручити на линку ОВДЕ. Читаоци из иностранства књигу могу купити у електронском формату путем сајта Новинарница на линку ОВДЕ.

Извор: Правда

 

 

ПАЖЊА:


Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Ослобођеље.

loading...