„ДНО ДНА СРБИЈЕ“: Вучић у Смедереву свечано отвора амбуланту која ради већ 2 године!

Кампања “Будућност Србије” за викенд ће бити настављена посетом Подунавском округу. У оквиру своје турнеје председник Србије Александар Вучић посетиће и Смедерево 9. марта, у коме ће се обратити грађанима на митингу од 17 часова.

Смедеревцима ће се обратити и премијерка Ана Брнабић. Пре тога, Вучић ће посетити село Колари у коме ће отворити амбуланту која је већ отворена пре две године.

Амбуланта у Коларима, с обзиром на чињеницу да лежи на специфичном терену, веома је оштећена током поплава 2014.године. Иако је и из државних и локалних фондова након тога, одвојен новац за обнову, урађено није било у складу са опредељеном сумом. Мештанима је од 2017. године на располагању амбуланта, а градоначелница Јасна Аврамовић је на отварању рекла:

“После толико година одржали смо обећање и дугујемо велику захвалност грађанима који су имали стрпљења да сачекају обнову. Број грађана који је данас дошао да поздрави ову обнову говори колико је амбуланта била неопходна с озбиром да од Колара, Биновца и Доброг Дола има 30 километара до ње. Свако наше село данас има своју амбуланту и апотеку”- поручила је између осталог Јасна Аврамовић, градоначелница Смедерева

Овај пројекат обнове је обухватио све врсте радова и по речима Мирка Дјурића, члана Градског већа, остали су само “стари зидови”:

„Пројекат је износио 19 милиона динара и читав овај простор од 450 квадарата је обновљен.”, рекао је Ђурић. Запослени у ЗЦ “Свети Лука” добили су инструкције у вези са доласком Вучића. Наложено им је да морају бити на дочеку и присуствују отварању амбуланте у Коларима. У Смедереву су у току опсежне припреме за долазак Александра Вучића, а први пут после више од 20 година обновљене су степенице на Центру за културу, на прилазу седишту Српске напредне странке, које ће такође бити једно од места које ће председник посетити.

Jeзива предвиђања о ексалацији режимског насиља у Србији прочитајте ОВДЕ.

Извор: Герила

ПАЖЊА:


Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Ослобођеље.

loading...